Download gratis het populaire eBook

'Meer klanten in 90 dagen'

Lees net als 1000'en anderen over hoe je met de Sales Motor® in 5 stappen en in 90 dagen meer klanten, meer omzet en meer winst kan realiseren.

Wat je leert in dit gratis eBook:

Je leest waarom marketing in 2020 helemaal anders is dan vroeger en hoe je jouw concurrenten te slim af kan zijn.

Je maakt kennis met de vijf stappen van de Sales Motor®de unieke onlinemarketingstrategie van Yellowshape.

We voegden twee echte casestudies toe van ondernemers die jou voorgingen in het 90 dagen-traject. 

© 2021 Yellowshape. All rights reserved

CONTACT

Yellowshape,
Middelmolenlaan 175,
2100 Deurne

T: 03 808 26 27E: info@yellowshape.com

Download nu je gratis eBook

(voordat deze actie stopt)

Lees net als 1000'en anderen over hoe je met de Sales Motor® in 5 stappen en in 90 dagen meer klanten, meer omzet en meer winst kan realiseren.

Spendeer jij aanzienlijke bedragen aan campagnes die je website promoten zonder dat je voldoende meetbaar resultaat ziet? En begrijp je niet waarom jouw concurrent wel groeit? Hoe nieuwe klanten winnen hem wel lukt en jou niet? 

Marketing in anno 2020 is totaal niet wat het een paar jaar geleden was. Nieuwe klanten werven gebeurt anders. De digitalisering van onze wereld heeft ertoe geleid dat de markt veel groter geworden is dan voorheen. En wie mee op de digitale kar springt, wordt marktleider.

Om je concurrenten bij te benen en voorbij te steken, hoort jouw zaak zich te bewapenen met de nieuwste digitale technieken die leads genereren.

Yellowshape heeft de meest innovatieve online tactieken voor online leadgeneratie gebundeld in de Sales Motor®, een unieke marketingstrategie die meetbaar is en altijd werkt, ook voor jouw bedrijf. 

 

Dankzij de Sales Motor® van Yellowshape zie ik dagelijks meerdere contactaanvragen binnenstromen via Facebook, Google Ads en mijn eigen website. Leads generen ging nooit zo vlot. De kwaliteit van deze leads is top, want mijn medewerkers zetten ze vlot om in klanten!

François Delhaye, zaakvoerder Krediet@dvies

“Mijn team en ik geloven dat het internet een fantastische bron is van opportuniteiten. We willen ondernemingen dan ook graag helpen om deze volledig te benutten. Daarom bouwen we een digitale sales motor die consistent bijdraagt aan hun sales.

Waarom Yellowshape?

Waarom ons eBook jou vooruit kan helpen:

Ik wil het gratis eBook

"

"

- Nino Moeyersons, CEO -